zondag 14 november 2010

wij zijn twee vriendjes;Jij en ik.

Is het geen plaatje, onze beste maatjes. We vinden elkaar toch zoooo aardig.

Zoals beloofd het vervolg van de andere quilts, maar beter is het er  niet op geworden. De Moonflowers en Stars moet eigenlijk nog gedraaid, maar geen idee wat ermee gebeurd, bij het downloaden draait hij zich om. Maar goed, mijn dochter zei dat hij ook ev. wel in deze richting opgehangen mocht worden.


Deze laatste quilt is ook van haar en heet Simply Crazy.
Vandaag ging ik met haar  naar de KreaDoebeurs in Utrecht. Gelukkig moesten we een flinke omweg naar huis maken en kon ik lekker uitrusten in de trein, want wat is me dat een vermoeiende beurs. Allemaal kaarten, glitter en glans en te weinig koffie, want daar heb je geen tijd voor. Je weet niet meer waar je naar moet kijken en lopen. Nee, geef mij dan toch maar liever die mooie rustgevende stofjes.Wel moet ik toegeven dat ook op kaartgebied heel wat moois gemaakt wordt, maar ik persoonlijk had toch liever ook nog wat anders op handwerkgebied gezien.
Al met al hebben we er wel een gezellig dagje met zijn tweeen van gemaakt en nu ga ik verder met uitrusten.
Doei
Groetjes van Marianne

6 opmerkingen:

 1. Wat een grappige foto van de hondjes! Mooie quilts ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een snoepjes jullie maatjes.
  Moonflowers en Stars quit is erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een schattige hondjes!ga lekker bij ze liggen en rust lekker uit van de beurs, zodat je morgen weer topfit bent. lieve groet en tot....riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige fotos, en wat lieve hondjes; ooooooh, schattig!
  :) Moonflowers and Stars is echt echt mooi... wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marianne,
  Ik zie inderdaad dat het je gelukt is om jouw favoriete blogs toe te voegen. Je hebt je dochter of mannen hier helemaal niet voor nodig. Je kan het gewoon zelf!!

  BeantwoordenVerwijderen