woensdag 3 november 2010

compositie

Vandaag heb ik de laatste blokjes gemaakt tot de stof op was. 52 zijn het er. En telkens maar schuiven en schuiven en weer alles door elkaar en weer op nieuw en ga zo maar door. En uiteindelijk is dit het eindresultaat. Wat vinden jullie, ligt het goed????
Ergens is ook een foutje ingeslopen, ze waren ineens niet allemaal even groot. Heb ik me vermeten met het snijden van de stroken? Het moet haast wel. Ik meet ze nu na bij het in elkaar zetten en maak ze dan rondom iets kleiner. Gelukkig gaat dat nog.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden of dat ik nog eens moet gaan verschuiven. Eromheen ga ik eerst met zwart werken en tot slot een rand van de originele stof. Marion had hier nog een restje van en was zo aardig om mij die te brengen. Dank je wel!
Fijne avond nog en groetjes van Marianne

6 opmerkingen:

 1. Als leek zeg ik dat het er fantastisch uitziet. Lieve groet en tot...Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er al heel mooi uit, maar vindt je het niet mooier als je om de blokjes nog een effen stofje zet? Dan kun je de blokjes nóg beter zien. Groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig, die kleuren. Ik zou het stuk linksonder een beetje 'openbreken', want het rood is nu misschien een beetje te zwaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marianne,
  Ik vind hem ook heel mooi zo, maar ik zou ook het rode deel beneden wat minder rond maken maar bv iets in een punt naar boven laten uitlopen. Ik realiseer met dat je daardoor weer vanalles moet gaan schuiven, maar dat moet dan maar...
  De bee was gezellig gisteren. Volgende keer is bij Pauline en daarna bij mij.
  Groetjes,
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een goed advies van Marion en Tineke; je zou ook het rood wat meer in een "lijn" door je top kunnen laten lopen, meer in de trant van "een rode draad".....
  En een iets lichtere rand (geen erg lichte hoor..) eromheen dan meteen een zwarte is misschien een goed idee. Maar eigenlijk moet je dat gewoon in het echt even zien door er allerlei kleuren naast te leggen..
  Het is een plaatje geworden!
  Geniet ze!!! ;))
  Liefs, Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er prachtig uit en wat de dames hierboven me zeggen kan ik me wel in vinden. Het is wel een hele snelle methode.

  BeantwoordenVerwijderen