maandag 29 november 2010

vandaag het eerste rijtje

Veel heb ik  eigenlijk niet te melden. Dit is de  rij waar ik het al in mijn vorige mail over had. Er wordt gebruik gemaakt van slechts twee mallen. Als je nu in de volgende rij erop let dat dezelfde stoffen onder elkaar gebruikt worden wordt dit ook weer een bloem. In het voorbeeld uit het boek is dit niet gebeurd. Elke blok blijft daar een blok en heeft een eigen achtergrond. Ik weet nu nog niet wat ik uiteindelijk leuker vind. Dat zou handig zijn met een computerprogramma, maar dat is niet zo mijn specialiteit, maar wel handig als je ermee weet om te gaan. Ik heb wel een kladje gemaakt hoe ik de kleuren in de gehele quilt ga verdelen en heb ook maar eens voorzichtig geteld hoeveel ik in totaal af kan krijgen. Daarom werk ik meestal ook erg graag met scraps dan kun je steeds verder gaan met allerhande stoffen.
Nou de groeten allemaal,( hier is het trouwens een beetje witjes), ook de groetjes van deze levensgenieters
Marianne

6 opmerkingen:

 1. Ik geniet heel erg van je drietal. Wij hadden vroeger een engelse bulldog. Mooike heette ze,... ze was een schat!
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi rijtje zo!! Wat een zalig stel zeg, om jaloers op te worden hihi zo heerlijk slapend! Mooie avond, liefs, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sophietje is wel een heel schattige naam voor een engelse bulldog! En je schreef het al bij mij, dat was precies de reden dat die flapdrol van ons Mooike heette.
  ;o)
  Dat van 't Quiltnieuws wist ik trouwens niet.
  Je rijtje is mooi! Voor mij is het ook altijd een verrassing hoedat een quilt gaat worden. Ik gebruik ook geen computerprogramma.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. van je quiltwerk snap ik niks, maar je hondjes zijn schatjes. lieve groet en tot....riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een prachtig rijtje!!!
  En wat een schatjes je hondjes.
  Helemaal als ze zo lekker liggen te slapen!!!

  Groetjes en een fijne dag Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Marianne wat een leuke blokken waar je mee bezig bent ook petje af voor je vingerhoedjes dat zijn er al een heel aantal.Soms hebben de mensen het wel eens over een hondenleven nou die uitdrukking is hier te zien maar dan in de positieve zin.

  BeantwoordenVerwijderen