vrijdag 11 februari 2011

lapjes en brokjes:IEDEREEN BLIJ

Even een vervolgstory van onze gewonnen 1e prijs.
Onze vreugdedans bij binnenkomst staat niet op de foto, maar onze baasjes hadden wel hun handen vol hoor. En we roken al meteen dat het uit onze lievelingswinkel kwam. Hier ik,  Ivo, de brutaalste van alle drie, neem mijn gewonnen brokken zelf uit de zak.
Wij, de  dames van het gezelschap, Sophie en Senna, zijn ietwat bescheidener en wij wachten braaf tot we wat krijgen, maar wat is het een feest zomaar brokken en kauwstaafjes tussendoor. We kregen ook nog een bot, maar dat bleef in de verpakking. Daar snappen we niets van, denkt ze nou dat we die zak erom heen willen of dat we het niet opkrijgen. Ze zei iets van later om de beurt voor tandjes, ach ja het zal wel goed komen. Laten we maar gewoon weer wat gaan uitrusten na al die heerlijkheden.

Maar niet alleen wij waren blij vandaag, ook het vrouwtje danste blij door de kamer, wij snappen hier niets van,dat moet ze maar zelf vertellen. We zagen wel een flinke stapel stofjes voorbijkomen, maar ja, meestal is ze met stofjes bezig als wij lekker liggen te doezelen, dat is niet zo vreemd.
 hondengroetjes van Ivo Senna en Sophie. 

Ja, en dan de stofjes. Kijk eens wat een stapel, ik ben inderdaad superblij vandaag en maakte een vreugdedansje door mijn kamer. Van Conny kreeg ik namelijk heel spontaan, die hele stapel voor mijn charm, en bijna geen dubbelen. Ze zijn niet een, twee, drie te tellen, maar het zijn er vast meer dan 200. Nu gaat mijn charm goed groeien. De kleuren  zijn perfect en wat een werk heeft ze ermee gehad. Zoveel lapjes snijden. Ik ben er helemaal sprakeloos van, weet niet wat me overkomt. Conny als ik je ook ergens mee van dienst kan zijn, ik hoor het graag. Heeeeel hartelijk bedankt.
 Haar blog heet Conny`s quilts. Ik weet niet hoe jullie dat doen met een link er naar toe. Maar zo vinden jullie haar vast ook wel.
En nu moet ik gaan snijden, dat snappen jullie natuurlijk al.
Groetjes en fijne dag nog van Marianne

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto`s van de gewonnen buit Marianne....de tweede foto spreek mij natuurlijk het meest aan maar dat begrijpen jullie wel...maar de andere twee hondjes zijn zo schattig...de foto`s zouden zomaar uit een dierentijdschrift kunnen komen of uit een reklameblad voor hondebrokken ...schiterend...
  En wat een bofkont ben je met die leuke lapjes joh!...wat lief van Conny...ik ken haar en haar blog nog niet maar ga zeker kijken...heerlijk zo`n quilt/blogvriendin...jouw weekend kan niet meer stuk denk ik maar..veel plezier ermee!!
  groetjes Francien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou, jullie zullen het weekend wel doorkomen met zoveel leuke dingen, fijn weekend:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een grappig stel hondjes heb je, geweldig, je hebt er een leuk vervolgverhaaltje van gemaakt...Ha wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de lapjes....Het werk van het snijden viel wel wat mee hoor, ik legde steeds een stapeltje lapjes op elkaar, (ook heel veel restjes van 10x10) en dan met mijn net vervangen, vlijmscherpe rolmes roetste ik er zo door heen. Dat je er zo blij mee bent is beloning genoeg hoor, maak er maar wat moois mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! Dat is vast smullen. En inderdaad: jullie zijn de leukste. En jullie vrouw zal inderdaad genieten van al die lapjes!

  BeantwoordenVerwijderen