zaterdag 19 februari 2011

award

Na een beetje stoeien hier en daar heb ik enige informatie op mijn blogje staan. Vandaag kreeg ik van Fleur deze Award. Wat leuk zeg!! Ze vond het zo leuk dat ik ook een dochter heb die quilt en daar heeft ze helemaal gelijk in, dat is ook heel leuk. We gaan nu samen een hexagonquilt maken. Het is de eerste keer dat we iets samen maken. Het wordt een sampler die mijn dochter van hele zachte moderne stoffen gaat maken, ook iets met bloemen wat past bij haar als floriste en ik ga voor de wat antiekere variant. We maken niet precies dezelfde blokjes en gaan voor een eigen ontwerp. Het wordt heel spannend. Zij ligt al een flink stuk voor want ze heeft de stoffen  al waar ze mee gaat werken en ik moet nog even geduld opbrengen. Maar goed: Thinks good thoughts!! Het blog waar ik de award van kreeg is http://fleurpatch.blogspot.com/.
Hiermee heb ik aan een van de voorwaarden voldaan. Nu moet ik nog vertellen aan wie ik hem ga doorgeven en waar die te vinden zijn. 3-4 blogs. Maar er zijn er zoveel die ik heeeeeel leuk vind en graag lees. Ik ben al van minstens van100 volger geworden. En kiezen vind ik ook al zo moeilijk, wil nooit iemand tekort doen. Maar ja, regels zijn regels en meestal houd ik me daar nogal goed aan. Wie ga ik dan kiezen. Nou als eerste mijn beste quiltvriendinnen, die ook bloggen Pauline en Marion. De anderen quiltvriendinnen hebben jammer genoeg geen blog. Wij zijn de harde kern. Ooit 17 jaar, misschien wel 18 jaar geleden kwam ik Pauline tegen op een open dag bij Marij en we hadden allebei nog niet zolang geleden een cursus gedaan om het patchwork onder de knie te krijgen bij onze favoriete Jules. We wilden allebei graag een bee beginnen en zo begon het. Marion was er al van het eerste begin bij, is even weg geweest door drukke werkomstandigheden, maar is gelukkig weer terug gekomen. Ze zijn beiden een kei in patchwork en quilten en we hebben menig uurtje samen doorgebracht. Elkaars werk bewonderd, suggesties gegeven over en weer en gekletst over alles wat zoal aktueel was. We breidden ons uit tot maximaal zes personen, jammer genoeg geen bloggers. Zes in verband met het aantal stoelen (LOL) Er zijn er die een aantal jaren meedraaiden in de beginjaren en dan niet meer meededen door diverse redenen of omstandigheden, maar voor hen kwamen steeds weer nieuwe. Marion bedacht voor ons de naam Quilt,qwek, en quatsch . Moet ik dat vertalen? http://paulinehandwerken.blogspot.com/ is het blog waar jullie van Pauline alle kunstwerken vinden en Marion en haar leuke verhalen en prachtige quilts vinden jullie op http://marionquilten.blogspot.com/. Wow, dat is al aardig gelukt allemaal. Nu nog twee andere blogs. Mogen het er ook drie zijn. Zoals ik al zei vind ik alle blogs leuk om te lezen, afwisselende verhalen, mooie werken, heel inspirerend. Ik lees ze tegenwoordig liever als de krant. Maar ik kies dan nog voor drie anderen, omdat ze zomaar spontaan lapjes voor mijn charm stuurden en dat vond ik toch zo lief!!!. Het zijn Hilde van http://quiltatelier.web-log/. Katrien van http://scrappatch.web-log.nl/. Ik zag bij het opzoeken dat zij de award al eerder had ontvangen,( maar ik heb er toch een teveel. Zal wel niet zo heel erg zijn.) En tot slot nog Conny van http://connysquilts.blogspot.com/. Nu hoop ik maar dat alle links werken, ik heb er in ieder geval mijn uiterste best voor gedaan.
Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en hoop nog lang van jullie verhaaltjes en mooie werkstukken te kunnen genieten. Het liefst zou ik jullie allemaal een Award toesturen.
Groetjes van Marianne

7 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat doorgeven van de Award gelukt is. Het staat prachtig op jullie blog. Natuurlijk ga ik julllie volgen.
  En de links werken!
  Succes en leuk dat jullie een reactie op mijn blog plaatsten.
  Ik wordt daar altijd blij van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt dat je mij nog een award hebt gegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een dikke proficiat en succes met de moeder/dochter quilt:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je award en wat leuk dat jullie samen eenzelfde quilt gaan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee Marianne, bedankt voor de award. Ik ben heel vereerd. Ik zal straks de award op mijn blog zetten. Tot woensdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Marianne,
  ik voel me zeer vereerd met de Award. Wat heb je het mooi verwoord hoe onze bee in elkaar steekt. Ja, we hebben al wat lief en leed met elkaar meegemaakt en ondertussen kwamen er ook nog heel wat quilts tot stand.
  groetjes en nog een fijne zondag,

  BeantwoordenVerwijderen