dinsdag 31 mei 2011

Leven als de koningen

Ja, een paar daagjes leven als de koningen van vroeger, die naar Bad Wildbad kwamen voor een Kur, zoals de Duitsers dit noemen. En inderdaad, heerlijk was het, even een paar daagjes naar het Schwarzwald. Het leek wel veertien dagen zo hebben we van elke minuut kunnen genieten in het mooie Bad Wildbad. En de zon deed zo haar best om het nog mooier te maken. We hebben rustig wat gewandeld en in het mooie Kulturpark kunnen uitrusten. De tram stopte zowat voor de deur,  heel handig. En overal waar je liep of keek was het even mooi. Veel hoef ik hieraan niet toe te voegen, de foto`s spreken voor zich.Het doel van dit reisje was de patchworkbeurs in Karlsruhe,en dat was natuurlijk een van de hoogtepunten. Het was er heel gezellig, er waren mooie quilts en leuke winkeltjes. En volgend jaar is Kaffe Fassett uitgenodigd. Dat nodigt uit om nog eens te gaan, want dat is een van mijn patchworkfavorieten. D.H. wil mij met hem op de foto krijgen. Nou ja, dat zien we volgend jaar dan wel weer, maar het is in ieder geval zeker de moeite waard om nog eens terug te gaan. Ik zal jullie een paar van de traditionele quilts laten zien, er was ook heel veel moderne quiltkunst, wat ik wel mooi vind maar niet om zelf te maken. Ook waren er prachtige quilts die niet gefotografeerd mochten worden, dus die kan ik jullie jammer genoeg niet laten zien.

Ik heb nog wel een aantal mooie foto`s, die kan ik dan de volgende keer wel laten zien.
 Voor de hondjes hadden de kinderen gelukkig heel goed gezorgd. De kleine mops zit altijd bij mij en zal me dan ook wel behoorlijk missen als ik weg ben, maar dat heb ik vandaag weer  goedgemaakt met een extra knuffeltje.
O ja en wat we hier in het Schwarzwald niet konden overslaan !!
Een hele fijne avond en groetjes van Marianne

5 opmerkingen:

 1. waauw marianne! lijkt me echt super zo'n tripje en dan ook nog de beurs erbij, en de schwarzwalder kirschtorte!!!!jammie
  lieve groet, vilterietje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo te zien hebben jullie het echt goed gehad. Het is jullie gegund!!! En die derde quilt, die vind ik PRACHTIG!!!!! Veel plezier morgen bij Pauline en tot over twee weken bij mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Das war anscheinend ein sehr schöner Urlaub und dann auch noch so schöne Quilts.
  Die Beiden unteren hätte ich auch ganz gerne angesehen.
  Liebe Grüße Käte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige beurs lijkt me dat!
  Jullie hebben zeker genoten!
  Nu lekker nagenieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat lijkt mij wel een heel leuk tripje
  Mooie beurs, mooie omgeving en lekker gebak
  Ik kon niet eerder reageren nu lukt het weer dus ga ik alle blogs langs om alsnog te reageren
  Groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen