woensdag 11 augustus 2010

Lichtje in donkere tijden.

Vanmorgen hadden we bee bij Marion. Op het einde van de bee kreeg ik tot mijn grote verbazing een cadeautje van een van de quiltvriendinnen. Natuurlijk was ik totaal overrompeld, want ik verwachtte dit helemaal niet. Een lichtje voor in donkere tijden noemde ze het. En inderdaad we zitten in een moeilijke periode in ons leven, nadat mijn man hartpatient is geworden.
Het doet zo goed zo`n lief cadeautje, het kaarsje geeft zoveel warmte van medeleven. En dan nog met mijn lief mopsje erop, ik vind het toch zo`n aardig gebaar.
Dank je wel Gonny!!!

Deze week geen bloemetjes voor flower-wednesday, ben wel her en der op bezoek geweest. Wat zijn ze weer allemaal mooi, al die vrolijke kleurtjes. Fijne week allemaal!
Groetjes van Marianne

6 opmerkingen:

 1. Heel veel liefs en sterkte!!
  En inderdaad een heel schattig kaarsje en gebaar!!
  Liefs, Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had helemaal niet gezien wat er in het pakje zat. Wat een enig cadeautje!!!! En wat is ze lief he, onze Gonny!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het theelichtje ook ergens zien staan, maar durfde het niet mee te nemen omdat je aan het opruimen was. Gelukkig dat Gonny het wel aangedurfd heeft, want het is schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is zeker erg leuk en lief en ach je kunt ook niet alles tegelijk wie weet heb je volgende week weer iets gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat lief dat je een kadootje kreeg! Leuk.
  Groetjes Berbel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh meis, ik dacht al dat ik iets had gemist, wat zal het moeilijk zijn voor jullie! Heel veel sterkte, maar met zulke lieve vriendinnen om je heen die je steunen, mooi toch! Liefs, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen