donderdag 5 augustus 2010

dear jane update

Vandaag de vijfde van de maand dus dear Jane`tjes op diverse blogs. Ik ben er al verschillende tegengekomen, prachtig allemaal, en zo leuk om ze in allerlei kleurtjes weer terug te zien. Ik las dat sommige medebloggers wat meer hadden gepland, maar uiteindelijk wat minder hadden geproduceerd. Nou dat is mij deze maand ook overkomen. Ik had me voorgenomen om per maand een rij te maken, maar nou zijn het tien blokjes. Och het maakt mij niet zoveel uit, plak ik er gewoon een maandje bij. Soms zijn er wat dingen die wat meer prioriteit hebben en patchwork is tenslotte toch een hobby. Ik werk er wel met veel plezier aan.
Hier komen ze dan: 10 blokjes uit de G-rij. Boven de tien blokken ligt de volgende klaar om genaaid te worden.
Fijne dag allemaal en groetjes van Marianne

11 opmerkingen:

 1. Is toch heerlijk dat je door je blog de dear jane weer hebt opgepakt!! Ook met 10 blokken in 1 maand ga je goed hoor! Zie ik je woensdag bij mij?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je blokjes zien er erg mooi uit, tien per maand is een mooi streven, maar ik haal dat niet hoor ik heb veel te veel onder handen ! !
  Groetjes Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt prachtige blokken gemaakt en ja ik ben er eentje die er minder gemaakt heeft dan ik had bedacht maar ja soms moet iets anders eerst even aan beurt zijn om vervolgens weer vol goede moed verder te gaan met de DJ.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige blokken... Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Knap hoor, 10 blokken gemaakt ondanks alles wat afgelopen maand gebeurd is met DH.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihihi, zo herkenbaar...ook ik ben zo begonnen, maar heb ook al doende geleerd dat dit niet altijd te plannen valt.....in ieder geval doen we wat we kunnen. Het moet ook immers leuk blijven niet! Jou blokjes zien er ook super uit overgens. Knuffel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi! Wat fijn dat je man weer terug is, ik las net pas dat hij in het ziekenhuis heeft gelegen (ik was op vakantie). Een hele zorg.
  Je blokken zijn prachtig geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Very nice and I like how you are piecing the rows together as you go. I can't decide on a colour for the fabric around my blocks.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. prachtige blokken er weer bij.
  Groetjes Berbel

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Beautiful blocks for your dear jane! 10 a month is a good plan. I wish you continued success. =)
  Happy quilting,
  Heather

  BeantwoordenVerwijderen