zaterdag 14 augustus 2010

In de handel!!!

Hallo allemaal,

Nou deze keer echt geen patchwork, ineens zit ik in de handel!!?? Hoe is dat zo gekomen.
Bij tijd en wijlen denken we over verhuizen nu mijn man ziek is en ergens moet je beginnen. Waarschijnlijk gaat het dan een kleiner huis worden en zeker met minder opbergruimte. Waar ga je dan mee beginnen.  Jullie raden het al opruimen van het opgeslagen overbodige????? spul. In ieder geval is alles waar ik nu over praat al tien jaar niet meer aan het daglicht geweest. Maar oook heeeeel veel sentiment.
Nu heb ik ondertussen (lach niet) al zo`n 120 advertenties op marktplaats staan. Spannend!! Heel leuk. Maar ook weer zo moeilijk om het af te geven.
Nu had ik als kind en dat is al een paar jaar geleden, barbies, nou ja, twee echte en een look-a-like. Een bruidspaar, jarenlang stonden ze op mijn kamer tot ik zelf trouwde en daarna heeft mijn dochter ermee gespeeld. Wat moet je er toch weer mee, weer opbergen, weer ergens neerzetten of misschien op marktplaats. Nou komen me daar reacties op!!!!!. Blijkt Barbies vriend of man Ken, wat was het , zeldzaam en vooral zijn bruidspak. Ik krijg er slapeloze nachten van haha. Alleen al voor zijn pak willen ze 100 euro geven. Is dat wat voor leuke stofjes, of moet ik het jeugdsentiment bewaren en hem op mijn patchworkkamer te pronken zetten. Ik vond hem vroeger nooit zo bijzonder, hij hoorde er gewoon bij als je een bruidspaar had. Ik zal hem ook aan jullie eens laten zien
Bij mij was hij niet getrouwd met Barbie,ik vond als kind dat Tressy een lievere uitdrukking op haar gezicht had en koos toen voor haar en trouwens ze had haren die je langer en korter kon maken. Dat vond ik het einde. Ik wist toen ook nog niet dat het Barbie was die het ging maken. Ze waren pas net op de markt.
Gisteren heb ik hun kleertjes nog gewassen en gestreken, zo mooi nog, Ken heeft weer een perfekte vouw in zijn broek gekregen. Ik laat jullie nog wel weten wat ik uiteindelijk besloten heb. Er komen nog een paar kledingstukken bij , een gilletje, een bruidssluier, een petticoat, maar dat zit nog in een doos bij mijn dochter. Skipper was bruidsmeisje maar jammer genoeg is haar jurkje op dit moment zoek of misschien was het eens stuk en hebben we het weggegooid.
Fijn weekend allemaal en groetjes van Marianne

8 opmerkingen:

 1. Snap helemaal dat hij gewild is hihi!! Ziet er toch super uit, wie zou daar nou niet getrouwd mee willen zijn!! Ben een poosje niet op blogvisite geweest, moet even bijlezen, tot later! XXXD PS succes op marktplaats!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zal wel door zijn hoge hoed komen, dat Ken zo gewild is. Hij ziet er goed uit, hoog hoedje, klein pochetje, vouwtje in het broekje. En straks nog een giletje.
  Wil je op je blog geen link naar je marktplaats-advertenties zetten? Zo krijg je extra reclame en misschien kunnen we je nog van wat overtollige ballast af helpen. Helpen doen we graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Marianne, wat enig dat je een "schat" in huis had zonder het te weten. Laat ze maar lekker tegen elkaar opbieden voor Ken. Ik heb eens een documentaire gezien over Barbie-verzamelaars en daar gaat me toch een hoop geld in om. In ieder geval een "potje" om stofjes te kopen.
  groetjes en nog een fijn weekend en tot maandag,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh..jeugdsentment...vroeger had ik ook een Barbie en een Ken en 2 Skippers, een met glad lang haar en een met haar, dat kon je zelf krullen, wat een feest!Ik heb alles nog steeds, mooi in een doos opgeborgen.
  Tegenwoordig hebben kleine meisjes meerdere Barbies( de mooiste is nog niet goed genoeg), ach waar blijft de tijd...
  Groetjes Berbel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ooh wat een knappe vent!!! Laat de dames (maar volgens mij zijn er ook heren fan van) nog maar even bieden!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie Ken, die ken ik ook nog uit mijn jeugd. Ik zou ze nog even laten bieden en dan beslissen want ze zijn erg gewild.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo,
  Even een tip. je moet hem niet weg doen voor 100 euro.
  Probeer hem eens op ebay te zetten maar dan internationaal. Moet je dan eens zien wat ze er voor bieden!!!!! Je zult nog schrikken.

  groet van Saskia.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauwww, dat is lachen!!!
  Geweldig dat je dat mag overkomen!!!
  Ik heb wel eens gehoord dat er hele hogen bedragen geboden worden.
  groetjes yvonne

  BeantwoordenVerwijderen