dinsdag 29 mei 2012

Eindelijk ze bloeien!! En Sylvia wordt die nog ge-update?

Weken heb ik staan kijken vanuit mijn keukenraam of er knopjes kwamen en wat duurde het lang voor door het groen een kleurtje kwam, maar vandaag zijn de eerste er. Wat zijn ze prachtig en er zijn zoveel knopjes, dat gaat een hele kleurenpracht worden. Ook mijn moeder heb ik voor moederdag zo`n stamroosje cadeau gedaan en ook zij kijkt elke dag wanneer het eerste knopje openbreekt. Met dit prachtige zomerweer zal het ook bij haar niet lang meer op zich laten wachten.


Deze zalmkleurige zit eerst oranje in de knop en een dag later ziet zo stralend uit als hier op de foto.

En ook Sylvia mag vandaag eventjes de natuur in. Ik heb geen idee of er nog een update-datum is voor de SBS, maar ik wilde hem nu al graag showen. Op dit moment heb ik 42 blokjes aan elkaar. Mijn stapeltje is nu in de top verwerkt. Op dit moment werk ik gewoon het boek in volgorde af. Wat ik minder leuk vind sla ik even over en omcirkel ik, zodat ik er later, mocht ik nog meer willen maken, gemakkelijk op terug kan komen. Ze zitten totaal niet in volgorde van het boek. Ik zoek gewoon uit welke kleuren ik bij elkaar wil hebben. Zodra ik weer een rij klaar heb zet ik ze weer aan de top en zo zie ik Sylvia dus langzaam groeien.
Vanwege het voetbal heeft D.H. hem met oranje wasknijpers aan de wasmolen gehangen. Grapje van hem, want hij is helemaal geen voetbalfan.
Fijne avond allemaal van mij.
Groetjes Marianne

2 opmerkingen:

  1. Hij wordt heel erg mooi, ik vind het erg mooi hoe je de blokken aan elkaar hebt gezet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vind het super zoals je de blokken aan elkaar zet, heel mooi en heel sfeervol

    BeantwoordenVerwijderen