woensdag 19 januari 2011

lichtpuntjes

51 nieuwe voor mijn charm.
Ik kan jullie vertellen dat dit wel een heel groot lichtpunt was op deze dag. We zitten in een behoorlijk moeilijke fase in ons leven en soms vragen we ons af of het de moeite nog is om op te staan en dan ineens komt de post. En die post brengt zomaar lapjes, spontaan gestuurd door een hele lieve medeblogster. Katrien van Scrappatch stuurde me deze 51 lapjes voor mijn charm. Dit maakt mijn dag weer helemaal  goed. Zoveel warmte op een dag, dat geeft weer nieuwe moed. En natuurlijk ga ik er meteen mee aan de slag. Het zijn hele mooie kleine printjes en passen heel goed in mijn  idee van de charmquilt.Dit zal een heel bijzonder stukje in mijn quilt worden.

Nog een lichtpuntje. Komt het voorjaar eraan?! Deze katjes beginnen al  te bloeien. Hoe mooi is de natuur in alle tijden van het jaar?!


En vanuit deze mooie natuur houdt deze( ik denk een buizerd) een oogje in het zeil. Hij kijkt vanuit zijn terratorium rechtstreeks bij ons de huiskamer in.

Fijne dag allemaal en groetjes van Marianne

8 opmerkingen:

 1. Bofferd!!! Het is je zeer zeker gegund! Leuk is dat toch, dat quilters zomaar delen met anderen. De katjestak ziet er inderdaad prachtig uit. De buizerd (want dat is het volgens mij ook) is ook prachtig. Tegenwoordig zie je die best weer veel. Zie ik je morgen bij Marij??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, hè: de natuur. En een lief gebaar: altijd fijn. Maar gaat het zo slecht met of bij jullie? Wat is er aan de hand? Het leven kan inderdaad heel erg tegenvallen, maar is toch meestal wel de moeite waard? Zoals inderdaad zo'n dag als vandaag. Heel veel sterkte en wijsheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk toch! Veel plezier met je lapjes...Hopelijk maakt het je wel vrolijk die lieve lapjes van net zo een lieve Katrien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. geniet van alles wat je wel hebt en zo te zien is dat veel. lieve groet en tot...riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. veel plezier met je lapjes......Ik ga eens kijken of ik je charmquiltverhaal kan terugvinden.
  En wat knap dat je zoveel bent afgevallen, dat geeft me wel moed, en ik weet zeker dat het je nu dan weer gaat lukken.....

  Mag ik jullie linken?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. aan Marion,
  Natuurlijk mag dat.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen