woensdag 16 juni 2010

Bloemenwoensdag

Oneflower Marie-José


Deze week heb ik nog doorgewerkt aan mijn voorraad voorgeknipte hexjes. Omdat voor deze techniek bijna geen naalden nodig zijn heb ik er een apart speldenkussentje voor gemaakt. Hierop kan de naald en de kopspeldjes uit de bundeltjes.Vandaag heb ik twee kettingen van glaskralen gemaakt. Voor bij mijn nieuwe kleding. Vanmorgen ben ik kraaltjes gaan uitzoeken bij Jetske. Met een matje met gaatjes en letters heb ik met 19 kralen een hele mooie verdeling gekregen. Tussen de grote kralen zitten nog 3 rocanjes. De kralen blijven op hun plaats met knijpkralen.


De andere ketting is van zwart, wit en turquose.


Groeten Marie-JoséOneFlower Marianne

Verscholen tussen het groen liggen de bloemen van deze week. Sommige hebben misschien een beetje een schutkleur, maar als jullie goed kijken moeten er zeven te vinden zijn. Een beetje dus zoek de bloem vandaag .

Op deze foto het stuk tot nu toe. Alle bloemen die af zijn zet ik elke week weer aan dit stuk, totdat de hele rest van de Jellyrol op is. Dan ga ik dit stuk appliceren op een ondergrond. Het wordt niet heel  erg groot, want het zijn maar kleine bloemen. Een bloementuintje voor op tafel


Groetjes van Marianne en een gezellige reis door bloemenland.


6 opmerkingen:

 1. Leuk hoor al die kleuren, zijn er ook zaadjes van???

  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou het wordt prachtig hoor Marianne, wat een prachtblommen en het ziet er heel goed uit wat je al aan elkaar gezet hebt...prachtige combinatie zo...echt hartstikke leuk!!
  groetjes Francien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als je de maat weet van vrouwenmantel, dan zie je meteen hoe klein de bloemetjes zijn. Ze zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet alleen de bloemen zijn mooi maar de sieraden ook

  groetjes janine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kettingen heb je gemaakt en je bloemen zijn erg mooi geworden net als je bloemenspeldenkussen, die is ook erg leuk geworden daar zul je nog veel plezier van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen