zaterdag 23 maart 2013

Een,twee,drie vier........

Klaar!
Het was een hele klus, maar alle stukjes stof die nog te vouwen waren zitten nu in de lades. Om ze mooi op maat te krijgen gebruikte ik een vouwkarton en dit ging super handig. Eigenlijk is het nu jammer om er stoffen tussenuit te halen. En zoals jullie kunnen zien zijn er nog twee bakken leeg,dus ik kan nog wat nieuwe stoffen erbij kopen, gelukkig!
Ik had van tevoren echt geen idee van hoeveel bakken ik nodig had, maar dat kwam toch wel redelijk goed uit.
Ik denk dat ik alle beginseltjes en gevorderde blokjes in dozen doe, met de gebruikte malletjes erbij, de dozen waar onze Limburgse vlaaien in verpakt worden zijn daar erg geschikt voor, blokken passen er ook goed in, en je kunt ze goed stapelen. Maar dan moet ik eerst wat dozen verzamelen. Nou is dat ook niet zo'n probleem, want Limburgse vlaai mmmmmmm I love it.
Groetjes Marianne5 opmerkingen:

 1. Ziet dat er niet geweldig uit? Heerlijk al die kleurtjes. Gelukkig heb je nog wat extra ruimte. Het zou wat zijn als we geen nieuwe stofjes meer mochten kopen.
  En dan maak je en passant nog even gauw reclame voor onze Limburgse vlaai. Maar gelijk heb je, heerlijk, met name als ie heel vers is, en misschien nog warm.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wat ziet het er prachtig uit. Erg overzichtelijk je eigen winkeltje thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O dat is smullen zeg, krijg er zo'n honger van. Maar wat een gaaf idee is dit want bij mij liggen ze overal en dan ben je vaak het overzicht kwijt. groetjes van Els.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Te gek, zo keurig als alle lapjes er bij liggen. Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen