vrijdag 3 augustus 2012

vierde AFFO 2012

Als ik goed tel is dit inderdaad de vierde AFFO van dit jaar. Weliswaar een mini, maar na vele jaren wachten toch nog af. Dat geeft een goed gevoel. Hij is gemaakt van resten stof van Roberta Horton. Doordat de effen stoffen voor de kinderquilt die ik maak erg lang op zich laten wachten ben ik noodgedwongen bezig geweest met afmaken van bestaande quilts of blokjes. Je moet toch wat, s`avonds op de bank. En eigenlijk komt het wel goed uit, want nu is deze in ieder geval klaar.
De kinderquilt wordt een Winnie de Poohquilt. Ik ga uit van een panel en heb daar een groot aantal effen kleurtjes uitgehaald om blokken te maken met de bijstoffen van Winnie de Pooh. Van rose had ik zelf nog wat voorraad wat goed paste, maar van het rood, blauw en groen niet. Net niet het goede rood, wat zijn er toch veel kleurverschillen.En de winkels in de buurt verkopen ook niet zoveel effen stoffen. Best moeilijk dus. Ik ga er onder andere babyblocks in verwerken en dan heb je van elke kleur licht middel en donker nodig. Dat maakt het weer extra moelijk, maar dat mag ook want het is voor een bijzonder doel. Mijn eerste kleinkind!!!

Fijne dag allemaal en groetjes van Marianne

6 opmerkingen:

 1. Hallo Marianne van harte gefeliciteerd met jullie allereerste kleinkind.En er is goed gewerkt om weer een affo klaar te hebben en dat geeft toch ook weer een goed gevoel het quiltje is erg mooi geworden en dan kan er straks weer fijn gewerkt worden aan een nieuwe quilt en dat zal er een zijn die met liefde gemaakt zal worden.Groetjes en een fijn weekend Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met de komst van het eerste kleinkind. Ze boft met zo'n oma, nog niet geboren of er wordt al voor haar/hem gewerkt...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke affo.
  En proficiat.Net als jij verwachten wij ons eerste kleinkind begin november.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alweer een affo. Je gaat als een speer.
  Gefeliciteerd oma! Wat leuk dat je nu een quilt gaat maken voor je eerste kleinkind. Dan is het maar goed dat je weer een paar quiltjes van je to-do lijstje kunt afstrepen. Ben benieuwd naar je kinderquilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, een quilt voor ´t eerste kleinkind! Hele mooie affo!
  Groetjes Berbel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow,
  das sieht ja Klasse aus.
  Liebe Grüße Grit

  BeantwoordenVerwijderen