dinsdag 24 juli 2012

Nog een keer Sylvia

Zo dit  is het eindresultaat. De top is klaar. Het zijn nu 80 blokken van de Sylvia Bridal. Ik was door de variatie  van de stoffen heen. Het is me nog net gelukt om de sterren in de rand te knippen en met de bloemenstoffen heb ik toen een rand bedacht. Nou en dit is hem dan!!! Hij gaat nu een tijdje de kast in of beter gezegd de la in, want de tops die klaar zijn liggen allemaal in een la.
Vanmorgen ben ik allereerst mijn hobbyhok  gaan opruimen zodat het weer met recht mijn quiltparadijsje genoemd kan worden. Het resultaat mag er zijn ik ben er trots op, alle tafelstukken waren leeg.Alle projecten in een kastje. Geweldig, die ruimte ineens.
Maar erg lang heeft het niet geduurd. Ik heb mijn hele lijst nog eens grondig nagegaan en heb toen besloten dat ik wel iets nieuws kan starten. Nou eigenlijk was dat besluit al eerder genomen, maar ik ben toch vlijtig doorgegaan met de Bridal.
Ik ga voor het eerst in mijn quilterscarriere een kinderquilt maken, wel even wennen al die felle kleurtjes. Normaal werk ik nooit met een doel, ik kies steeds wat leuke stoffen  of patronen en later ga ik pas bedenken wat ik ermee doe, maar dit keer  niet, een quilt met een doel en een einddatum. Hoop dat me dat gaat lukken.
Groetjes van Marianne

7 opmerkingen:

 1. Een prachtig resultaat die tachtig blokken !! groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is erg mooi geworden, prachtig zelfs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag ineens "mijn"naam langs komen en werd nieuwsgierig! De quilt is echt heel gaaf geworden. Leuk om weer eens heel iets anders te gaan maken.
  Doe ik nu ook met kleurtjes waarvan ik nooit had kunnen dromen, dat het toch leuk wordt.
  Gr.Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De SBS is prachtig geworden.
  Veel succes met de felle kleurtjes.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen