zondag 4 april 2010

Even een klein berichtje voor mijn volgers. Het flatje begint een beetje op te schieten. We hadden heel veel werk met het weghalen van het oude behang omdat er zoveel verf op zat. Zelfs met een stoomapparaat ging het heel moeizaam. Op dit moment zijn de slaapkamers en de woonkamer behangen. Dit doe ik alleen omdat er niemand verder is die kan behangen.Vroeger deed ik dat met mijn vader, die heeft me de kneepjes geleerd.. Een deel van de laminaat ligt ook al. Dat doen de jongens en daar moet ik ook af en toe in bijstaan omdat het met meerdere handen beter gaat.
Alleen de hal moet nog behangen worden en we wachten nog op de woningvereniging die een keuken komt plaatsen, daar moet de vloer op aangesloten worden.

Nog fijne paasdagen.
Marianne

3 opmerkingen:

 1. Leuk dat je, ondanks alles, toch nog tijd voor jullie blog gevonden hebt. Zet t.z.t. maar eens een paar foto;s op de blog, dan kunnen we meegenieten.
  Ook de groetjes aan M-J.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aleen behangen is lastig, heb je geen hulpje?
  Kon ik maar "even" komen helpen!
  groetjes Berbel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat jij/jullie ook mijn blog hebben gevonden. Leuk dat we in dezelfde provincie wonen.
  En behangen is ook handwerk. Mijn moeder is er goed in, ik niet. Gelukkig hebben we granol in de woonkamer, schilderen kan ik namelijk wel heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen