dinsdag 18 september 2012

vervolg Saint-Marie-aux-Mines

 Vandaag laat ik jullie enkele foto`s zien van de tentoonstelling in Eglise des Chaînes. De tentoonstelling van de Amish. Al in het begin van mijn patchworkpassie was ik erg enthousiast voor de mooie quilts in de effen kleurtjes. De prachtige patronen en al snel heb ik toen onderstaand quiltje gemaakt. Dit keer kon ik dus echt van dichtbij de mooie meesterwerken bewonderen. Ik ben zelfs twee keer naar de kerk gegaan om de indrukken te verwerken.
En hier zien jullie enkele quilts die in de kerk hingen, ze spreken voor zich dus hoef ik er geen tekst meer aan toe te voegen.

Bij de ingang stond dit mooie rijtuig en de Miele van de Amish


Dit patroon zie je ook herhaaldelijk terugkomen, ze hingen er in diverse kleuren en met verschillend quiltwerk.
Fijne dag nog en groetjes van Marianne


Het is een beetje mis gegaan met de foto`s en mijn quiltje staat nu rechts buiten beeld haha. Het hoort er echt niet tussen dus.Alles staat door elkaar, geen idee wat ik allemaal fout heb gedaan, misschien heb ik al de indrukken nog niet goed geordend en moet mijn harde schijf nog geordend worden.

1 opmerking:

  1. Bedankt voor de alle foto's! Zelf geen tijd gehad om naar de Amish tentoonstelling te gaan en nu ben ik er toch een beetje geweest! Mooie dag, liefs, Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen