woensdag 6 april 2011

alweer nieuwe charmstofjes en een award

Vanmorgen op onze woensdagbee werd ik door Pauline verrast met een zakje stofjes. Ze had voor mij allemaal verschillende stofjes verzameld. De grotere gebruik ik allereerst voor de charm en de restjes worden dan in de vingerhoedjes gebruikt. Het is best wel moeilijk om 1000 verschillende bij elkaar te krijgen, dus ik ben er heel erg blij mee. Dank je wel  Pauline voor deze nieuwe aanvulling.
De produktie op deze bees wordt steeds lager, hoe dat toch komt. Ik had een molentje voor mijn hexaquilt genaaid en vlijtig tussen het praten en bewonderen door (kijk maar bij Pauline op haar blog zij heeft er foto`s van genomen) aan een tweede begonnen toen ik ontdekte dat ze beide de verschillende richting op draaiden. Een van twee was de goede, maar welke????? Toen heb ik alles wat ik genaaid had ook weer los geknipt. Haha en inderdaad draaide de  molen, diie klaar was, de verkeerde kant op. Komt het nou door de leeftijd of kletsen we te veel, geen idee, maar in ieder geval het was weer een gezellige ochtend.

Nummer een is fout, nummer twee is goed. Maar eigenlijk was de verwisseling al ontstaan bij het knippen van de blokjes. Ik had me niet rerealiseerd dat er twee manieren zijn om ze neer te leggen. Fijne zonnige dag nog en groetjes van Marianne

Nog even een toevoeging aan mijn berichtje van vandaag. Van Marieke kreeg ik vandaag een Award. Je vindt haar op dit blogadres.http://quiltpassie.web-log.nl/ En ik ben toch zo trots, want het is nu al de tweede award die ik kreeg. Ik lees haar blog ook graag, over haar quilts, maar ook over haar kindertjes. Voor mij al mooie herinneringen uit het verleden, die tijd die zo snel voorbijging maar toch zoooo mooi was. En dan nog haar enthousiasme voor het quilten. kortom heel gezellig om even op bezoek te gaan. Vorige keer heb ik een aantal bloggers uitgezocht, nu geef ik hem aan iedereen. Ik lees ondertussen heel veel leuke blogs, soms zoveel dat ik wegens tijdgebrek niet overal een reactie kan achterlaten. Moet natuurlijk ook nog eens af en toe aan mijn talrijke UFO`s denken haha. Iedereen waar ik volger ben heeft hem verdiend, want ik geniet dagelijks van hun verhalen, dus vang hem!!!
Groetjes van Marianne

5 opmerkingen:

 1. Wat zijn charmstofjes, vraagt deze beginnelinge? En wat een mooie achtergrond heb je, dat spreekt me echt aan, lekker kleurrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat geweldig dat je zoveel stofjes hebt gekregen. Wie weet lukt het je alsnog om 1000 verschillende te krijgen alhoewel dat wel erg veel is. Leuke molen wordt het.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij wordt ik een hele bekendheid in het zuiden. Als ik al op de bee over de tong ga...
  Het verslagje van de Selfkant komt morgen. Ik heb de datum van de twee berichtjes per ongeluk verwisseld.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Duizend verschillende stofjes is wel heel veel, maar ik denk dat het je wel gaat lukken! Ohja, ik heb je een award gegeven. Hopelijk kun je die waarderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. er was ook zo'n vreemde wind vandaag, geen wonder dat de molentjes niet goed draaiden:)
  proficiat met je award!

  BeantwoordenVerwijderen