dinsdag 5 oktober 2010

dear jane

Toch een paar blokjes deze maand. Eigenlijk is het mijn bedoeling om een strook per maand te maken, maar deze hoge eis moet ik maar bijstellen, want eerlijk gezegd lukt het me toch niet. Ik laat me veel te snel af leiden door andere leuke projecten, zoals nu alweer de vingerhoedjes. Eigenlijk is het `t werk van twee maanden. Maar... er zit toch nog vordering in.
Hoe vinden jullie mijn nieuwe rotstuintje. Bij het opruimen van het huis heb ik nog wat schalen gevonden van mijn dochter. Ik heb er maar een leuk tuintje in gemaakt. Je hebt er zomer en winter plezier van. Het staat op de tuintafel is van binnenuit zichtbaar. Nog een foto in close-up

Ik hoop dat ik deze maand nog een paar blokjes kan maken en ik moet toegeven het is heel motiverend om al de andere blokjes te zien.
Groetjes en nog een heel fijne dag van Marianne

11 opmerkingen:

 1. Prachtige blokjes, maar ik wacht nog steeds om er aan te beginnen.
  En een schattig tuintje. Ik weet niet of het aan de onderkant helemaal dicht is, maar let wel op dat het overtollige water weg kan. Ik heb ook zo'n schaal, maar die planten waren bijna verzopen toen het zo regende.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aan Bietje:
  Wat de plantjes betreft heb je helemaal gelijk, mijn dochter is bloemiste en had me ook al gewaarschuwd. Zal ze als het heel veel regent onder het afdak plaatsen, want er zit inderdaad geen gat in.
  Maar toch bedankt voor de tip.
  Groetjes van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie blokjes! Je bent toch weer opgeschoten en ik denk dat een rand per maand wel veel is. Wat een leuk idee je rotstuintje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie blokken en punt heb je gemaakt. De punt telt volgens mij voor 2 en je rotstuintje is geweldig mooi en leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blokjes deze maand.
  Groetjes Berbel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, ook ik begon zo. 3 maanden hield ik het vol....en nu gewoon doen als je zin heb. Zoals je ziet heb ik ook maanden met een of enkele en maanden waarin ik lijk te vliegen, maar een hele rij haal ik niet meer. Net als jij/jullie zeg(gen) zoveel verleidingen.....Maar laat je niet gek maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wel lieve Jane-blokjes, zeg! En je hebt helemaal gelijk: blijf wel genieten!!
  Ook van je rotstuintje!!
  Liefs, Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 1Blokje is toch weer 1 blokje soms is een hel rij te veel.
  En die hel kleine snippers van een vorig blogje?
  Doe die op een groter lap en zet alles met de machine en een siersteek vast.
  Tot 1 grote lap en maak er dan een tas van groetjes yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ga je dear Jane in twee kleuren maken of kies je voor meer.Ik ben altijd vol bewondering voor het doorzettingsvermogen bij zo'n grote quilt met veel patroontjes.
  Rietje van Slagmaat

  BeantwoordenVerwijderen