donderdag 6 maart 2014

Affo

Vandaag de mysterie uit quiltmania van vorig jaar afgemaakt. Dit is mijn tweede affo van dit jaar. Ik heb ook nog een hexagon afgemaakt, maar die mag ik niet laten zien omdat ik hem voor een tentoonstellig ga opgeven.
Voorlopig genoeg kinderquilts gemaakt. Alle muren zijn bezet. Ik heb de kinderquilt gewoon rechthoekig gelaten, die ronde boog met allemaal flapjes eraan zag ik niet zo zitten.

Momenteel werk ik aan een paar tablerunners met een bijpassend quiltje voor het handdoekenrekje. Niet zo groot dus.Zal ze t.z.t. Wel eens laten zien. Ik heb nu pas een paar blokjes af. En een nieuwe top uitzoeken om te gaan quilten, maar op dit moment heb ik even genoeg van quilten.
Groetjes Marianne

8 opmerkingen:

 1. Wat is het een beeldige quilt geworden en ook heel mooi doorgepit! Hier kan je echt trots op zijn, hoor. Nu maar even wat andere dingen, er komt vanzelf weer iets bijzonders voorbij...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterende quilt is het geworden. Heerlijk vrolijk kinderquilt met al die sprankelende kleuren. Goed gekozen. Voor een kinderquilt geen Japanse stofjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een dotje is het geworden en vooral met die vrolijke kleuren...is nog mooier van kleur dan het orginele.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi en wat een vrolijke kleuren heb je gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is die mooi geworden! Mijn complimenten daarvoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een mooie vrolijke quilt geworden.
  Quilt groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen